Wie ben ik

Ik kom oorspronkelijk uit Engeland, maar woon sinds 2003 in Nederland. Mijn eerste pony kreeg ik toen ik 4 jaar oud was en inmiddels zit ik al meer dan 50 jaar in de paarden. Ik heb nu een Frederiksborger merrie en een Shetlander ruin. Mijn dochter heeft ook 2 paarden, 2 KWPN merries.

Deken Dokter is eigenlijk vanuit nood begonnen. Vroeger hadden wij zelf een hengst veulen gefokt. Een heel mooi KWPN hengst veulen, maar hij was een deken sloper! Nadat hij de achterkant van een heel dure deken had gescheurd, besloot ik het zelf te gaan repareren. Ik heb op school naailessen gehad en heb ook een naaiopleiding gevolgd. Later heb ik 3 jaar in een fabriek gewerkt. Dat moet lukken, dacht ik. De reparatie was goed gelukt en de deken was weer goed om te gebruiken en ook nog waterdicht!

Stalgenoten zagen wat ik met de deken had gedaan en langzaam kwamen de vragen binnen of ik ook hun dekens kon repareren. De enthousiaste stalgenoten vertelde het aan vrienden en kennissen en van het een kwam het ander, zo is Deken Dokter ontstaan.

Nu, meer dan 7 jaar nadat ik dit deken gerepareerd heb, heb ik veel klanten en het bedrijf groeit nog elke dag. Het laatste jaar heb ik mijn diensten uitgebreid en zo is de dekenwasserij geboren. Dit heb ik sinds het begin al wel gedaan, omdat veel van de dekens vies waren en ik wilde liever schone dekens repareren, maar nu is het ook een extra dienst geworden.

Kan ik u ergens mee helpen?

Heeft u een vraag of kan ik iets voor u repareren of op maat maken?
Neem gerust contact met mij op via onderstaande button.

Deken Dokter is zeer actief op Facebook.
Hier ziet u de laatste reparaties en artikelen. Stuur mij gerust een berichtje bij interesse!